keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Ehdokkaita tavattavissa 12.5.


Sunnuntaina, äitienpäivänä 12. toukokuuta Imatralla käy esittäytymässä kaksi eurovaaliehdokasta. Kello 10 alkaen ja ainakin kello 12 saakka voi Koskenpartaan Einonkadun puoleisessa päässä tavata sekä psykoterapeutti Tiina Ahlforsin, elokuvatyöntekijä Joona Mielosen että tekniikan tohtori Janne Parkkilan.
Ahlforsin keskeinen vaalitavoite on edistää sosiaalisten oikeuksien vahvistamista EU:ssa ja toteuttaa politiikkaa, jolla voidaan poistaa köyhyys vuoteen 2030 mennessä.
Parkkila korostaa kansalaisten keskustelun ja aloitteellisuuden merkitystä siinä, että Euroopan unionia voidaan kehittää oikeudenmukaisena kaikille, ei vain harvoille. Hän haastaa kaikki keskusteluun siitä, miten EU:a tulisi kehittää.
Mielosen mielestä talouskriiseissä tulee toimia niin, että sosiaaliset ja ekologiset arvot eivät kaadu.
- Ilmastopolitiikkakin on työllisyyspolitiikkaa, suomalainen työläinen voi saada hyötyä ekologisen jälleenrakennuksen kautta. EU:ssa on parlamentin valtaa lisättävä suhteessa komissioon, hän sanoo.
Kaikki he ovat Vasemmistoliiton ehdokkaita ja Ahlfors ja Parkkila myös yrittäjiä. Parkkila on puolueen Savo-Karjalan piirin puheenjohtaja.

Tiina Ahlfors.
Janne Parkkila.
Joona Mielonen.

1 kommentti:

  1. Merkur 37C Chrome Slant Bar Safety Razor - deccasino
    Merkur 37C Chrome Slant Bar Safety Razor, Chrome - Chrome. No blades. $42.99 USD. No reviews. Item Weight: 5 ounces หารายได้เสริม (1 kg). Item Dimensions LxWxH: 메리트카지노 3.1 x 3.1 inches; 4.3 Item  Rating: 4.8 · ‎17 reviews · ‎$42.99 · ‎In stock 바카라

    VastaaPoista