sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Muista numerot 9, 11 ja 14

Jos äänesi on Kaakkois-Suomen vaalipiirissä vielä käyttämättä, Vasemmistoliiton Imatran yhdistys muistuttaa kolmesta hyvästä ehdokkaastaan. Numeroilla 9, 11 ja 14 ovat ehdolla Juuso Mustonen, Timo Mykrä ja Aimo Ruusunen.


Juuso Mustonen on 34-vuotias asiakaspalvelun ammattilainen. Koulutukseltaan hän on datanomi ja ylioppilas, joka suorittaa markkinoinnin ja kansainvälisen liiketalouden tradenomin opintoja työn ohessa.
Juusolle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus.
Valitettavasti nykypolitiikassa eettisyys on unohtunut, päätöksiä tehdään piittaamatta ihmisarvoista. Haluan muuttaa poliitiikan valta-asetelmat vastaamaan kansalaisten ansaitsemaa demokratiaa, jossa heikoimmista pidetään huolta, syrjäytyneitä tuetaan ja luontoa kunnioitetaan. 

Timo Mykrä on 58-vuotias konduktööri, jolla on pitkä kokemus järjestötoiminnassa ja myös kunnallishallinnossa (hän on Imatran kaupunginvaltuuston jäsen). Mykrä kuuluu myös Etelä-Karjalan alueellista kehittämistä seuraavaan maakunnalliseen työryhmään. Hänellä on kokemusta ammattiyhdistystoiminnasta sekä mm. vapaa-ajattelijoiden ja työttömien järjestötoiminnasta.

Aimo Ruusunen (71 v.) on pitkän työkokemuksen (mm. opettajana ja toimittajana) ja osallistumisen kautta (mm. kunnallisia luottamustehtäviä) perehtynyt yhteiskunnan eri osa-alueisiin. Työelämän kysymykset ovat hänelle tuttuja, samoin kulttuuri ja luonto.
Minulle ovat läheisiä lapsiperheiden ja eläkeläisten taloudelliset kysymykset. Pieni- ja keskituloisten kannalta vahingolliset tukien leikkaukset eivät ole olleet oikeaa politiikkaa. Suomella on myös varaa korkeatasoisempaan koulutukseen alkaen esikoulusta ja päätyen aikuisten täydennys- ym. koulutukseen.

Ruusunen, Mustonen ja Mykrä makkaramiehinä Koskenpartaalla. He venyvät kyllä moneen muuhunkin. (kuvaa klikkaamalla sen saa suuremmaksi)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti