sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Puoluekokoukseen valmistaudutaan

Vasemmistoliiton tulossa olevan puoluekokouksen merkeissä kokoonnuttiin 15.5. Imatralla. Paikalla oli niin kokousedustajia kuin muuta väkeä. Tapahtumassa myös esittäytyi kolme puoluesihteeriksi ehdolla olevaa. Puoluekokousedustajat keskustelivat menettelytavoista ja Koskenpartaalla oli halukkaille tarjolla lettuja ja Kansan Uutisia.

Puoluesihteeriehdokkaiden kanssa pohdittiin muun muassa sitä, miten puolue voisi tehokkaammin toimia kannatuspohjaltaan erilaisilla alueilla. Pelkkä valtakunnallinen näkyvyys ei riitä, tarvitaan myös paikallista ja alueellista näkyvyyttä.

– Puoluetyössä tarvittaisiin lisäksi sellaista "ruoskaa", joka tekisi maakunnissa jalkatyötä. Sitä nimittäin tarvitaan, sanoo imatralainen kokousedustaja Timo Mykrä.

Koolla olleet puoluekokoukseen lähtijät päättivät ehdottaa häntä vaalivaliokuntaan. Kaakkois-Suomen Vasemmiston puoluekokousedustajien vastaava on Esa Valkonen Savonlinnasta.

Vasemmistoliiton puoluekokous pidetään Oulussa 10.–12. kesäkuuta.

Kuvat suurenevat klikkaamalla!

Lettuja syntyi imatralais-savonlinnalais-lappeenrantalaisvoimin: Sari Toivonen, Esa Valkonen ja Aimo Röpetti työn touhussa.


Kokousedustajien palaveriin oli tultu Kymenlaaksoa ja Etelä-Savoa myöten.


Puoluesihteeriehdokkaista esittäytyivät Joonas Leppänen, Niko Peltokangas ja Sinikka Torkkola, puheenvuoroja jakoi Timo Mykrä (vasemmalla).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti