keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Täysi ehdokaslista

Vasemmistoliitto asettaa uudessa kolme maakuntaa yhdistävässä Kaakkois-Suomen vaalipiirissä eduskuntavaaleihin täyden ehdokaslistan.
   Asia varmistui piirikokouksessa Imatralla. Vaalipiiri yhdistää Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Kymenlaakson. Myös puolueen piirijärjestö on tällä alueella yksi ja yhteinen.
   Piirijärjestön puheenjohtaja Aleksanteri Repo on iloinen, että ehdokasasettelu syntyi näin hyvissä ajoin ja vielä historiallisessa piirijärjestöt yhdistävässä kokouksessa.
   – Kiitos kaikille, jota auttoivat että päästiin tähän välietappiin. Ehdokkaina on nuoria ja iäkkäämpiä, on eri puolilta aluetta ja eri ammateista. Hyviä naisehdokkaitakin meillä on kuusi. Toivon, että kaikki jäsenet ja kannattajat tulevat vaalityöhön mukaan, haaste on kova. Politiikan suuntaan on pystyttävä vaikuttamaan, ja se lähtee monista pienistä teoista ehdokkaidemme hyväksi, Repo sanoo.
   Imatralta ehdokkaana on konduktööri Timo Mykrä.
   Muut Kaakkois-Suomen vasemmistoehdokkaat ovat kotkalaiset metallityöntekijä Faruk Abu Taher, dipl. kielenkääntäjä Tarja Bohm, elokuvatyöntekijä Joona Mielonen, lähihoitaja Seija Piipponen-Pekkola, yrittäjä Suvi Silvala ja kirurgian erikoislääkäri Pentti Tiusanen, kouvolalaiset asumisen ohjaaja Mika Byman ja perhetukikeskuksen ohjaaja Jorma Liukkonen, haminalainen talonmies Seppo Hiironen, mikkeliläiset eduskunta-avustaja Taneli Hämäläinen ja opiskelija Sini Savolainen, pieksämäkeläiset lähihoitaja Risto Mykkänen ja sairaanhoitaja Piia Tenhunen, hirvensalmelainen lvi-asentaja Mikko Ollikainen sekä savonlinnalaiset terveydenhoitaja Leena Sallinen ja asettaja, eläkeläinen Esa Valkonen.
   Ehdokkaiden keski-ikä on 44 vuotta, nuorin heistä on 24-vuotias ja vanhin 65-vuotias.

Aiheeseen liittyvän laajemman uutisen voit lukea täältä:
ja täältä:

Kuva: Timo Mykrä Imatralta on yksi ehdokkaista. Piirijärjestön seminaariin ja kokoukseen osallistui yli 30 henkilöä koko Kaakkois-Suomesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti